MENÚS DE GRUP

 

Tens pensat venir a dinar o sopar en grup? 

A Enovin pots realitzar reunions d´empresa, d´amics o celebracions familiars. Disposem de dos menjadors interiors amplis per a grups, un a la planta baixa, per a grups petits, i l´altre a la primera planta amb capacitat de fins a 100 comensals per a grups grans.

Tenim diferents menús de grup, que trobaràs si cliques al següent enllaç:  menús de grup.

Pots fer  la teva reserva directament a Enovin o trucant a un d'aquests telèfons 93 594 4618 - 93 594 3643 (movil: 674003295). Recorda que se´t demanarà una paga i senyal que hauràs de donar directament a  la Laura o  Suso. Ells, que són els encarregats de la gestió de grups, també t'informaran i aclariran els teus dubtes.

 

MENÚS DE FESTA

Hi ha uns dies a l´any (com el dia de la mare, Nadal, Sant Esteve...) en els que no tenim servei de carta i només fem Menús de festa . 

 

CELEBRACIONS ESPECIALS

Si busques un lloc per a celebrar una comunió, bateig, aniversari de boda o un dinar important d´empresa, clica al següent enllaç menús de celebracions especials

Si vols, pot sol.licitar més informació, enviant un email a:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.