QUI SOM.

Enovin es va crear l´any 2004. En un principi, la seva activitat anava enfocada principalment a la distribució de vins a l'engròs, però el ràpid creixement de l´empresa va fer necessari instalar-se en una nau que permetès millorar la logística i la capacitat d´emmagatzematge. Va ser llavors quan es va decidir donar servei al client particular. El que va  començar com a magatzem de vins obert al públic,  va evolucionar cap a un local on poder gaudir de tots els àmbits de la restauració aplicant l´experiència dels propietaris en el sector. 

Avui en dia, Enovin ofereix als seus clients més de 1.000 referències de vins de gairebé totes les D.O. d'Espanya, que es trien directament de les estanteries del local. El vi seleccionat es pot acompanyar amb una gran varietat de tapes o plats d'una carta especialitzada en carns a la brasa.

Ubicat a Ripollet, en un polígon industrial a peu de la carretera de Santiga, el local disposa de tres menjadors interiors i d´una terrassa d'estiu on poder gaudir dels àpats en un ambient acollidor, distès i informal, per a sentir-se com a casa.

Periòdicament s´organitzen cursos monogràfics d' elaboració de Gintònics i tast de vins.

Visita la pàgina oficial de Facebook   o el bloc   per a mantenir-te informat de les activitats i novetats del celler.

Ens trobem al C/ Cerdanyola del Vallès n. 1. de Ripollet (Barcelona).

Telèfons: 93 594 4618 

93 594 3643